5 sjæle, hver deres historie – Den anden sjæl (Del 3)

Kapitel 4: Den anden sjæl (Del 3)

Det er den næste dag og jeg holder mig på afstand af Liam, hvilket alle åbenbart har bemærket for alle snakker med ham og jeg kan tydeligt høre dem.

De ville ikke snakke til ham, hvis jeg stod ved siden af ham. Ingen er interesseret i mig og jeg har ellers gået i denne klasse i snart 1000 år! Jeg puster lettet min vrede ud og derefter trækker jeg dybt vejret ind igen, hvorefter jeg høre mit navn… ”Idabella?..” Jeg går efter lyden og tror jeg kigger på personen.. ”Er du okay?” Jeg nikker venligt og smiler, jeg har ingen ide om hvem stemmen tilhøre udover det er en af drengenes, men det er fint nok.

”Idabella, hvis du ikke skal være sammen med Liam i frik så kan du gå med mig!” stemmen lyder begejstret, OMG!… det er.. det er jo CHRIZ! Mit hoved eksploderede og jeg svarer begejstret ”Ja vi kan godt være sammen i frik.”

Chriz er udråbt til klassens lækreste dreng, i de sidste 3 år og vi går jo stadig i 8 klasse så det er siden 6 klasse ca. Han skulle være vildt sød og hjælpsom, men er den eneste der ikke er på bølgelængde med Liam.. mærkeligt nok? Og nu vil han være venner med mig, hvilket også er mærkeligt eller Liam skulle være lækre end Chriz, vistnok? Så nu er han ikke så populær mere…

 

Jeg tager mine ting og forlader lokalet efter 2 timers dansk. Jeg vandre målrettet ned mod mit skab da jeg foran mig høre denne velkendte lyd af en knurren, Liam… Bagfra høre jeg Chriz’ stemme: ”Idabella? Kommer du?” Jeg vender om på hælen og går mod Chriz, som roligt lægger armen om min skuldre og vi går.

Jeg har på en måde ondt af Liam.. Det er jo ikke hans fejl, han ville jo bare hjælpe mig af med Seb og det er ikke ham der har valgt at blive en varulv. Har engang læst en bog om myter og der stod, at alle varulve bliver født med det og enkelte bit.. Så det er ikke hans skyld. Det rammer mig som et slag i hovedet og jeg vender om, Chriz slipper sit greb om mine skulder og jeg løber efter Liam. Jeg løber ned ad gangen rundt om hjørnet og ud på græsplænen.

Jeg møder hans utrolige øjne, men også en utrolig vred knurren: “Idabella gå din vej, jeg behøver dig ikke!” En tåre løber ned ad min kind, men jeg bliver stående. Jeg er faktisk ret stædig.. Hans øjne bliver smallere og han knurre højere, mens jeg stadig står stille.

Jeg rykker mig ikke ud af flækken og med et sætter Liam af fra jorden og jeg er klar til, at blive angrebet af ham. Men som et lyn kommer der et til par øjne!? Jeg hører en væsen og siger ingenting. Ejeren til både væsen og øjnene løber mod Liam!? Jeg går i panik og skriger, jeg skriger med min fulde kræft og begge to ligger nu på jorden, som om de var døde..

Den tredje sjæl (del 1)  – kommer snart.

Læs anden del her: 5 sjæle, hver deres historie – Den anden sjæl (Del 2)

Historien fortsætter om de 3 andre sjæle.

About det-kreative-univers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.