5 sjæle, hver deres historie – Den tredje sjæl (Del 1)

Historie: 5 sjæle, hver deres historie
Kapitel 5: Den tredje sjæl (Del 1)

Jeg er i chok, hvad skete der? Er de i live? Er jeg nu en morder!? Jeg begynder at gå frem ad med målrette skridt. Liam brummer og kigger mod mig, mens min verden bliver lyst op af hans gule øjne. Hans blik bliver stift og jeg ser skrækken fare igennem hans muskuløse krop, det er som et lille hvidt lyn der bare lyser hans krop op og pludselig er det væk.

Den anden person kigger på Liam med et fast vredt blik. Pludselig råber personen: ”LAD HENDE VÆRE DIT ROVDYR!” og hele min verden falder fra hinanden… Det kan ikke passe!? Drømmer jeg? Jeg niver min arm og siger: ”Av…” Men atter nej det er virkeligheden. I det mindste er de ikke døde, men hvordan kan det passe at de andre øjne, som faktisk er orange, tilhører Chriz!?

Jeg kigger skiftevis over på dem og til sidst siger jeg vildt lavt: ”Det er derfor… Det er derfor I ikke enes!?” Liam kigger på Chriz og omvendt, Chriz begynder pludseligt at løbe mod mig i høj hastighed, men bliver overfaldet af Liam, som efter hopper op i luften og det hvide lyn lyser hans krop op. Hans krop beholder det hvide skær og han er nu en helt forvandlet ulv, han hopper væk fra Chriz og går mod mig. Han sætter sig foran mig og jeg læser hans tanker, som om det var normalt.

”Undskyld Idabella, jeg ville bare ikke skade dig og så vidste jeg jo det med Chriz… Jeg ville bare ikke have du skulle vælge mellem en vareulv eller en vampyr, vi er to vidt forskellige skabninger som bare ikke kan enes…”

Jeg kigger på ham, hmm så Chriz er altså en vampyr og hvordan kunne det så lige gå til at begge mine venner er overnaturlige dyr? Liam kigger mig dybt i øjnene og jeg ser ud ad øjenkrogen, at Chriz er ved at komme til sig selv. Jeg nikker blidt til Liam som stiller sig foran mig og herefter sætter jeg mig op på ryggen af ham. Han sætter frem i løb og jeg spænder hænderne om hans tykke pels for ikke at glide ad ham.

Han springer gennem skoven og hopper til sidst op på en lille klippe, hvorefter han hyler. Det lyder helt vildt smukt og kort tid efter ser jeg en masse øjne og ulveformede hvide skær som lyser dem op. Der er en med røde øjne som går frem mod ham og Liam med mig på ryggen hopper ned og går mod den. De snakker eller retter bjæffer mere, men jeg ved det handler om mig. Fordi den rød øjet ulv kigger tit op på mig og til sidst nikker den. Liam kigger op på mig og deler hans tanker…

”Du tager med os… langt væk fra den her by og langt væk fra Chriz!” det sidste siger han meget stift. Jeg kigger bare på ham og siger stille: ”Hvad med mine bedste forældre??” Liam kigger roligt på mig og deler sine tanker igen: ”Du skal ikke være bange, min plejefar skal nok fortælle det hele til dem.”

VENT HVAD!!? Er den rødøjet ulv THOM?! Og det får jeg først at vide nu? Han virker slet ikke som en ulv eller en vareulv!? Jeg kigger målrettet på Liam: ”Jeg skal ingen steder!” siger jeg strengt og Liam ser mundlamt op på mig: ”Ehm jo du skal… Vampyrer binder sig til det modsatte køn og er målrettet på at suge blodet ud af dem. Det er derfor jeg overfaldet ham da han løb mod dig… fordi min evne er at dele mine egne tanker og ”kidnappe” andres tanker og jeg læste i hans at det var det hans mål var, mens jeg skulle se det ske…” Jeg bliver mundlam og kigger bare på ham… VILLE CHRIZ SUGE LIVET UD AF MIG!? OG HVORFOR MIG?!

Jeg stryger hånden over Liam’ hals og siger: ”godt så.” Han får et hurtigt kuldegys, nikker kort og begynder så at gå frem ad efter Thom og de andre. Ingrid er i blandt dem og hun kigger kort på mig, nikker og går videre. For at sige det er det rigtige at gøre, men jeg er stadig lidt forvirret, hvorfor ville Chriz dræbe mig foran Liam? Jeg siger kort: ”Liam, hvorfor ville han dog gøre det?” Liam deler sine tanker igen og jeg lytter efter: ”Ehm… Det ved jeg da ikke…” Jeg kigger dumt på ham og siger så: ”Tror du jeg er dum eller hvad?” Han kigger pinligt på mig og deler så tankerne igen: ”Jeg er måske, måske ikke blevet bare lidt lun på dig… og når en vareulv/ulv er det, vil det påvirke flokken og de skal så være med til at passe på dig, haha…”

Jeg aer Liam på hovedet: ”Når så det er du altså, haha.” siger jeg og griner: ”Jep…” tænker han stille.

Når så det er altså derfor Chriz var så interesseret i mig… Sikke en nar og jeg troede vi var venner, haha. Det var så ikke hele sandheden om ham. Vi ankommer til mit hus og Liam står stille, jeg hopper ned fra hans ryg og han bliver til et menneske og går med Thom og mig, ind til mine bedste forældre.

De snakker og snakker, min bedstemor kommer grædende ud og siger: ”Det er det rette valg, du har truffet.” smiler hun gennem tårerne. Jeg bryder grædende sammen og mine bedste forældre krammer mig og siger begge: ”alt skal nok blive okay.”

Mig og min bedstemor pakker de vigtigste ting, såsom tøj og en vand flaske osv. Det er helt mærkeligt at sige farvel til dem, men det er heldigvis ikke for altid. Vi forlader huset og jeg vinker efter dem, mens jeg sidder på ryggen af Liam. Hele flokken springer frem i lysningen og vi er nu klar til at rejse.

Den tredje sjæl (del 2)  – kommer snart.

Læs anden del her:  5 sjæle, hver deres historie – Den anden sjæl (Del 3)

Historien fortsætter om de 2 andre sjæle.

About det-kreative-univers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *